YESS... TERNINGKAST 1!!!

Fabelaktig! Ikke siden 70-tallet har rock'n'roll hatt evnen til å frembringe slike harmdirrende provokasjoner, for å være nettopp, rock'n'roll. Man kan lure på om Kajsa Schau Knatten er en lettere frigid overlevning fra den gang, eller om hun fortsatt er en 14-årig sommervikar som ennå ikke har opplevd gleden av god gammaldags drekkings og pulings. Hennes beskrivelse av platen, er bortimot identisk med vårt eget argument for hvorfor dette er et DRIT BRA album:
? "Retropreget glad rock basert på tre-fire akkorder, ispedd rockeskriking og overganger der vokalisten snakker oppå kompet. De fire første sangene går attpåtil i samme toneart. Teksten er ensformig, den dreier seg om hvor slem jente jeg-personen er, at hun vil ha mannfolk, og at hun får dem."
I tillegg mener anmelderen at albumet "Helt intetsigende og direkte slitsomt"... Er ikke dette selve definisjonen av rock'n'roll, da? Eller den aller morsomste formen for sex, for den del? Vi er ganske sikker på av dette er et rop om hjelp og er ikke i tvil... Knatten trenger kukk!"HELT INTETSIGENDE OG DIREKTE SLITSOMT Å HØRE PÅ!"

"At Caroline Andersen er kjent som den erotiske danseren «Strippeline» og pornofilmskuespiller skal ikke holdes mot henne, men det kan kanskje forklare fokuset på plata. Og hun burde nok holde seg i kjent bransje.

Oppskriften kan man her etter to spor: Retropreget glad rock basert på tre-fire akkorder, ispedd rockeskriking og overganger der vokalisten snakker oppå kompet. De fire første sangene går attpåtil i samme toneart. Teksten er ensformig, den dreier seg om hvor slem jente jeg-personen er, at hun vil ha mannfolk, og at hun får dem. House of Rock satser på upretensiøs gladrock, og har nylig gitt ut lystige plater med Twistaroos og The Yum Yums. Men Caroline and the treats når dessverre ikke opp. Det er pregløst, med unntak av Andersens nasale stemme som iblant er ute av pitsj, og med en engelskuttale som burde poleres. Låtene «I wanna dance with you», «Gonna get that boy» og tittelsporet «Bad all over» kunne vært litt fengende med en bedre vokalist. «Wow wow wee» svinger faktisk litt, og forteller en historie. Men de fleste låtene er helt intetsigende og direkte slitsomme å høre på, og det er minimalt med luft på albumet."

Kaja Schau Knatten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits