CAROLINE & THE TREATS - PÅ TIVOLI, MOSS!!!

Etter den fantastiske suksessen på LAST TRAIN i Oslo på torsdag, er det i kveld duket for FEST,  FEST,  FEST, medCAROLINE & THE TREATS i kjellern på Tivoli Amfi! Om man noen gang har trampet takten til noe som kan minne om rock'n'roll, er det ingen grunn til å sitte hjemme å tvinne tommeltotter. CAROLINE ANDERSEN og hennes kjempetøffe kumpaner i THE TREATS vil by på høyenergisk bubblegum rock'n'roll med basis i deres svært så kritikerroste album BAD ALL OVER, som ble utgitt på HOUSE OF ROCK  RECORDS i sommer.

Sjekk ut: www.carolineandthetreats.com   MYE MORO!!!

CAROLINE & THE TREATS "BAD ALL OVER" CD vil bli å få kjøpt i vår rikholdige merch-stand, sammen med de andre HOUSE OF ROCK utgivelsene, samt andre relaterte utgivelser og band Blant nyhetene kan nevnes: THE TWISTAROOS "TWISTED" på LP, THE TWISTAROOS "EVERYBODY'S GONNA GET SOME" på 7" single og en feiende flott og splitter ny TWISTAROOS t.skjorte!!!  CAROLINE & THE TREATS vil ha med seg LP versjonen av"BAD ALL OVER" hjem fra sin kommende mini-europaturne neste uke.

Og som om ikke dét var nok... Utålmodige fans har mast om CAROLINE & THE TREATS buttons helt siden vi ble lei av å henge på gatehjørnene i Moss, og bestemte oss for starte rockeband. NÅ ER DE ENDELIG HER!!! Og da skulle ihvertfall ikke være noen som helst grunn til å sitte hjemme i kveld...?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits